Tort de ciocolata cu migdale - RETETE CULINARE

Retete culinare » Desert, Torturi » Tort de ciocolata cu migdale

Tort de ciocolata cu migdale

Ingrediente

  • 100g migdale
  • 100g zahar
  • 75g ciocolata
  • 125 g unt proaspat
  • 4 oua

Mod de preparare

Se oparesc migdalele, se curata de coaja cat sunt inca fierbinti si se pun intr-o tigaie pe marginea masinii, sa se usuce. Se trec prin masina si se ameset cu zaharul pisat.

Se topeste ciocolata intr-o cratita mica, pe marginea masinii cu putina apa. Se adauga, amestecant mereu, unt cate putin odata si galbenusurile puse pe rand. Se freaca bine pana devine crema spumoasa. Se adauga migdalele cu zaharul si la urma albusurile spuma. Se amesteca usor . Se toarna intr-o forma de tort unsa cu unt si presarata cu faina si se coace 3/4 de ora la foc moale. Se glaseaza cu glazura de ciocolata.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Tort de ciocolata Ingrediente: Blatul:   10 ouă; 10 linguri de zahăr tos; 3 linguri de cacao; 7 linguri […]
  • Tort de Ciocolata III Ingrediente Blat: 100 g cacao; 100 g zahar; 75 g unt; 3 oua; 125 g faina; sare; ciocolata […]
  • Tort Zacher Ingrediente 8 oua 250g unt 200g zahar 125g faina 3 batoane de ciocolata coaja de […]
  • Tort de ciocolata II Ingrediente Blat: 6 oua; 125 g zahar; 125 g faina; o lingura de cacao; Ingrediente […]
  • Tort de cacao Ingrediente: 6 oua 150g zahar 75g faina 50g cacao [ad#ad-1] Mod de preparare: Se ba intr-un […]

Comentarii: Tort de ciocolata cu migdale

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player