Tort de ciocolata II - RETETE CULINARE

Retete culinare » Desert, Torturi » Tort de ciocolata II

Tort de ciocolata II

Ingrediente Blat:

  • 6 oua;
  • 125 g zahar;
  • 125 g faina;
  • o lingura de cacao;

Ingrediente Crema:

  • 200 g zahar;
  • 200 g unt;
  • 70 g cacao;
  • 25 g frisca;

Mod de preparare:

Se freaca galbenusurile cu zaharul timp de 20-30 de minute tinute pe marginea aragazului, se adauga faina amestecata cu cacao.

Se toarna compozitia intr-o forma tapetata cu hartie unsa cu unt si presarata cu faina.

Se coace la foc potrivit timp de 20-25 de minute.

Pentru pregatirea cremei se freaca untul spuma, apoi se contua cu zaharul dupa care se adauga cacaua.

Blatul se taie in doua, se aseaza intre ele un strat de crema iar cu restul se imbraca tortul in intregime.

Se orneaza cu frosca, cu ajutorul aparatului de spritat.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Tort de Ciocolata III Ingrediente Blat: 100 g cacao; 100 g zahar; 75 g unt; 3 oua; 125 g faina; sare; ciocolata […]
  • Tort de ciocolata Ingrediente: Blatul:   10 ouă; 10 linguri de zahăr tos; 3 linguri de cacao; 7 linguri […]
  • Tort cu ciocolata Ingrediente: Blatul: 6 ouă; 180 g zahăr pudră; 80 g făină; 2 linguri de cacao. Crema: 150 […]
  • Tort de ciocolata cu migdale Ingrediente 100g migdale 100g zahar 75g ciocolata 125 g unt proaspat 4 oua [ad#ad-1] Mod […]
  • Tort de cacao II Ingrediente Blat:   un ou; 50 g unt; un pahar cu lapte; un pahar cu zahar; praf de […]

Comentarii: Tort de ciocolata II

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player