Tort de Ciocolata III - RETETE CULINARE

Retete culinare » Desert, Torturi » Tort de Ciocolata III

Tort de Ciocolata III

Ingrediente Blat:

  • 100 g cacao;
  • 100 g zahar;
  • 75 g unt;
  • 3 oua;
  • 125 g faina;
  • sare;
  • ciocolata rasa;

Ingrediente umplutura:

400 g frisca;

Mod de preparare:

Cacaua se amesteca cu zaharul si cu untul. Se adauga galbenusurile unul cate unul, apoi faina turnata cate putin, sarea si albusurile batute spuma.

Pasta obtinuta se toarna intr-o forma unsa cu unt si se coace la foc potrivit timp de 40 de minute.

Se lasa sa se raceasca, se taie orizontal in doua sau trei blaturi intre care se pune frisca amestecata in prealabil putin zahar pudra si cacao.

Se imbraca tortul cu frisca. Se poate presarea pe deasupra ciocolata rasa.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Tort de ciocolata Ingrediente: Blatul:   10 ouă; 10 linguri de zahăr tos; 3 linguri de cacao; 7 linguri […]
  • Tort de ciocolata II Ingrediente Blat: 6 oua; 125 g zahar; 125 g faina; o lingura de cacao; Ingrediente […]
  • Tort cu ciocolata Ingrediente: Blatul: 6 ouă; 180 g zahăr pudră; 80 g făină; 2 linguri de cacao. Crema: 150 […]
  • Tort de ciocolata cu migdale Ingrediente 100g migdale 100g zahar 75g ciocolata 125 g unt proaspat 4 oua [ad#ad-1] Mod […]
  • Tort de Ciocolata IV Ingrediente Blat: 7-8 oua; 250 g zahar; 80 g cacao; coaja de la o lamaie; putin […]

Comentarii: Tort de Ciocolata III

Copyright © 2010 - 2021 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player