Tort de Ciocolata IV - RETETE CULINARE

Retete culinare » Desert, Torturi » Tort de Ciocolata IV

Tort de Ciocolata IV

Ingrediente Blat:

  • 7-8 oua;
  • 250 g zahar;
  • 80 g cacao;
  • coaja de la o lamaie;
  • putin bicarbonat;

Ingrediente Crema:

  • 80 g cacao;
  • un pahar de lapte;
  • o lingura de faina;
  • 4-5 galbenusuri;
  • 250 g zahar;
  • 250 g unt;

 

 

Mod de preparare:

Se freaca 1/2 ora ouale cu zaharul si coaja de lamaie.Se adauga cacaua dizolvata in putina apa apoi albusurile batute spuma, faina si bicarbonatul. Se coaca la foc moale, in tava unsa si presata cu pesmet. Dupa ce s-a racit, blatul se taie in trei, se insiropeaza si se umple cu urmatoarea crema : cacao, lapte, faina, galbenusurile frecate cu 250 g zahar se pun in cuptor si se amesteca pana se ingroasa mult. Se freaca untul si se adauga putin cate putin crema .

 

 

 

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Tort cu ciocolata amaruie Ingrediete: 6 oua 150 gr zahar 30 ml ulei 1 praf de copt 150 gr faina 20 gr cacao sare 3 […]
  • Tort de ciocolata Ingrediente: Blatul:   10 ouă; 10 linguri de zahăr tos; 3 linguri de cacao; 7 linguri […]
  • Tort de Ciocolata III Ingrediente Blat: 100 g cacao; 100 g zahar; 75 g unt; 3 oua; 125 g faina; sare; ciocolata […]
  • Tort “Marta” cu crema de cacao Ingrediente: un pachet de foi "Marta"; Ingrediente crema: 4 linguri de lapte praf; 4 […]
  • Tort de cacao II Ingrediente Blat:   un ou; 50 g unt; un pahar cu lapte; un pahar cu zahar; praf de […]

Comentarii: Tort de Ciocolata IV

Copyright © 2010 - 2021 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player