Tort de Mere II - RETETE CULINARE

Retete culinare » Desert, Torturi » Tort de Mere II

Tort de Mere II

Ingrediente:

  • un blat de tort;
  • un kg mere;
  • scorţişoară;
  • 1/4 kg frişcă;
  • puţin sirop sau lapte îndulcit;

Mod de preparare:

Se stropesc blaturile cu un sirop sau lapte îndulcit.

Se curată merele de coajă, se râd mărunt se scad pe foc mic şi se amestecă cu jumătate de frişcă.

Se umple tortul cu această compoziţie şi se îmbracă cu restul de frişcă.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Dobos Tort II Ingrediente Blat: 5 gălbenuşuri; 125 g zahăr; 5 linguri de faină; 5 albuşuri spumă; Ingrediente […]
  • Tort de ciocolata II Ingrediente Blat: 6 oua; 125 g zahar; 125 g faina; o lingura de cacao; Ingrediente […]
  • Tort de biscuiti cu cafea II Ingrediente:  250 g biscuiti; o cana cu lapte indulcit; 3 oua; 150 g zahar; 2 linguri de […]
  • Tort “Mirela” II Ingrediente: 400 g rahat; 100 g unt; o lamaie; un pachet de foi […]
  • Tort de lamaie Ingrediente: 4 ouă; 400 g zahăr pudră; 8 linguri de apă; 200 g faină; 200 ml faină; 150 g […]

Comentarii: Tort de Mere II

Copyright © 2010 - 2016 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Posts · Comments
Get Adobe Flash player