Tort de Nescafe - RETETE CULINARE

Retete culinare » Desert » Tort de Nescafe

Tort de Nescafe

Ingrediente:

  • 100 g nuci curăţate;
  • 125 g faină;
  • 125 g unt;
  • 125 g zahăr;
  • 2 ouă;
  • 2 linguri de nescafe;
  • un pachet de praf de copt;

Mod de preparare:

Se păstrează câteva nuci, iar celelalte se taie fin, se amestecă cu faina şi praful de copt, cu untul înmuiat, zahărul, nescafe-ul şi gălbenuşurile de ou. Se bat albuşurile spumă şi se incorporează uşor în compoziţie. Se toarnă într-o formă unsă cu unt şi se coace la foc potrivit.

Se garniseşte cu nucile păstrate iniţial.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Tort de Nuci III Ingrediente Blat: 3 ouă; 120 g zahăr; 1/2 pahar cu lichior sau rom; o lingură de nescafe; 8 […]
  • Tort Bicolor Ingrediente Blat I: 6 albuşuri; 100 g zahăr; 2 linguri pesmet fin; Ingrediente Blat II: 6 […]
  • Tort de Spuma Ingrediente: 7 albuşuri de ou; 250 g zahăr pudră; o ceaşcă de cafea rece foarte concentrată; 120 g […]
  • Tort Moca de Nuci Ingrediente: 6 ouă; 150 g unt; 200 g zahăr; un păhărel cu rom; 250 g nuci curăţate; o lingură […]
  • Tort de lamaie Ingrediente: 4 ouă; 400 g zahăr pudră; 8 linguri de apă; 200 g faină; 200 ml faină; 150 g […]

Comentarii: Tort de Nescafe

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player