Tort de Nuca - RETETE CULINARE

Retete culinare » Desert, Torturi » Tort de Nuca

Tort de Nuca

Ingrediente:

  • 0,250 kg miez de nuca;
  • 4 oua;
  • Un praf vanilie;
  • 0,250 kg zahar (indulcitor);
  • O lingura de faina;
  • 1 lingura de rom (coniac)

Mod de preparare:

Se bat galbenusurile cu zahar, se adauga nucile pisate, putin cate putin, faina, coaja rasa de lamaie si la sfarsit albusurile batute spuma. Se pune la copt intr-o tava cu peretii tapetati cu unt si pesmet, iar la fund cu o coala de hartie. Se da la cuptor 20 de minute. Se stropeste cu sirop de vanilie si rom. Se taie felii si se unge cu crema la alegere sau jeleuri de fructe.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Tort Bezea Ingrediente Tort: un pahar cu unt; un pahar cu faină; un pahar cu nuci râşnite; Ingrediente […]
  • Tort cu biscuiti IV Ingrediente: 250 g unt g ; un pahar de zahar ; un sfert de pahar cu apa; 50 g cacao; 30 de […]
  • Tort “Marta” cu crema de cacao Ingrediente: un pachet de foi "Marta"; Ingrediente crema: 4 linguri de lapte praf; 4 […]
  • Tort de Ciocolata fara unt Ingrediente: 400 g biscuiti cu cacao; 150 g cacao; 80 g zahar pudra; 4 oua; 1/4 kg […]
  • Tort de Ciocolata III Ingrediente Blat: 100 g cacao; 100 g zahar; 75 g unt; 3 oua; 125 g faina; sare; ciocolata […]

Comentarii: Tort de Nuca

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player