Tort de Nuci - RETETE CULINARE

Retete culinare » Desert, Torturi » Tort de Nuci

Tort de Nuci

Ingrediente Blat:

  • 10 gălbenuşuri;
  • 10 linguri de zahăr;
  • 250 g nuci date prin maşină;

Ingrediente Cremă:

  • 150 g cacao;
  • 2 pachete de unt frecat spumă;

Mod de preparare:

Se freacă gălbenuşurile cu zahărul, se adaugă nucă şi albuşurile spumă. Se coace în tava unsă.

Se amestecă cacau cu 3-4 linguriţe rase de zahăr şi cu puţină apă, până se obţine o cremă ca o smântână groasă. Se toarnă câte puţin în untul frecat.

Blatul se taie în doua iar tortul se umple şi se îmbracă cu cremă. Se dă la rece.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Tort de Nuci III Ingrediente Blat: 3 ouă; 120 g zahăr; 1/2 pahar cu lichior sau rom; o lingură de nescafe; 8 […]
  • Tort de Nuci Ingrediente Blat: 5 oua; 100 g zahar; 100 g nuci; ciaja rasa si zeama de lamaie; o lingura de […]
  • Tort Moca de Nuci Ingrediente: 6 ouă; 150 g unt; 200 g zahăr; un păhărel cu rom; 250 g nuci curăţate; o lingură […]
  • Tort “Luciana” Ingrediente Blat: 3 linguri de zahăr pudră; un ou; 3 linguri de untdelemn; o linguriţă de amoniac […]
  • Tort cu rahat Ingrediente Blat: 5 ouă; 8 linguri de zahăr; 8 linguri de  faină; praf de copt; 3 linguri […]

Comentarii: Tort de Nuci

Copyright © 2010 - 2016 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Posts · Comments
Get Adobe Flash player