Tort de Nuci III - RETETE CULINARE

Retete culinare » Desert, Torturi » Tort de Nuci III

Tort de Nuci III

Ingrediente Blat:

  • 3 ouă;
  • 120 g zahăr;
  • 1/2 pahar cu lichior sau rom;
  • o lingură de nescafe;
  • 8 biscuiţi;
  • 150 g nuci;

Ingrediente Cremă:

  • 100 g frişcă;
  • o lingură de nescafe;
  • nuci;

Mod de preparare:

Se bat gălbenuşurile cu 120 g zahăr cu romul şi lingură de nescafe.

Se adaugă biscuiţii sfărmaţi şi nucile pisate. Se bat separat albuşurile de ou şi se incorporează în restul compoziţiei.

Se varsă într-o formă demontabilă şi se coace în cuptor potrivit timp de 45 de minute.

Când s-a răcit se îmbracă cu frişcă amestecată cu nescafe şi cu nuci pisate.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Tort de Nuci Ingrediente Blat: 10 gălbenuşuri; 10 linguri de zahăr; 250 g nuci date prin maşină; Ingrediente […]
  • Tort de Nuci Ingrediente Blat: 5 oua; 100 g zahar; 100 g nuci; ciaja rasa si zeama de lamaie; o lingura de […]
  • Tort Moca de Nuci Ingrediente: 6 ouă; 150 g unt; 200 g zahăr; un păhărel cu rom; 250 g nuci curăţate; o lingură […]
  • Tort de Ciocolata III Ingrediente Blat: 100 g cacao; 100 g zahar; 75 g unt; 3 oua; 125 g faina; sare; ciocolata […]
  • Tort Bicolor Ingrediente Blat I: 6 albuşuri; 100 g zahăr; 2 linguri pesmet fin; Ingrediente Blat II: 6 […]

Comentarii: Tort de Nuci III

Copyright © 2010 - 2016 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Posts · Comments
Get Adobe Flash player