Tort din cozonac - RETETE CULINARE

Retete culinare » Desert, Torturi » Tort din cozonac

Tort din cozonac

Ingrediente:

  • un cozonac rece;
  • 200 g unt;
  • 150 g zahăr pudră;
  • zeamă  şi coaja de la o lămâie;
  • o ceaşcă de lapte îndulcit;

Mod de preparare:

Se taie cozonacul în două, se stropeşte bine cu laptele puţin îndulcit.

Cremă se prepară din untul bătut spumă, frecat cu zahărul şi amestecat încetul cu zeama şi coaja rasă de lămâie.

Se umple cozonacul cu o parte din această cremă, se ornează cu restul de creama şi boabele din dulceaţă.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Tort “Nora” cu cacao Ingrediente: un blat de tort; 200 g unt; o ceaşcă cu sirop de fructe; o lingură de […]
  • Tort “Jana” Ingrediente Blat: 8 ouă; 8 linguri de zahăr pudră; 60 g faină; 40 g  cacao; Ingrediente […]
  • Tort de lamaie Ingrediente: 4 ouă; 400 g zahăr pudră; 8 linguri de apă; 200 g faină; 200 ml faină; 150 g […]
  • Tort cu Mere Ingrediente Blat: 120 g zahar pudra; 240 g untl 360 g faina; 2 oua; 2 kg mere; 50 h […]
  • Dobos Tort II Ingrediente Blat: 5 gălbenuşuri; 125 g zahăr; 5 linguri de faină; 5 albuşuri spumă; Ingrediente […]

Comentarii: Tort din cozonac

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player