Tort din piscoturi de sampanie cu portocale II - RETETE CULINARE

Retete culinare » Desert, Torturi » Tort din piscoturi de sampanie cu portocale II

Tort din piscoturi de sampanie cu portocale II

Ingrediente:

  • 300 g piscoturi;
  • 2 portocale;boabe de dulceata;
  • 500 g frisca;
  • 50 g coniac;

Mod de preparare:

Se taie miezul portocalelor in bucati mici si se amesteca cu 300 g frisca. Se adauga dulceata.

Se alterneaza un strat de piscoturi stropite cu coniac dipluat cu apa, cu unul de crema si se termina cu un strat de piscoturi care se imbraca cu restul de frisca.

Se orneaza cu dulceata sau fructe.

Va recomandam si urmatoarele retete

Comentarii: Tort din piscoturi de sampanie cu portocale II

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player