Tort din piscoturi de sampanie cu portocale - RETETE CULINARE

Retete culinare » Torturi » Tort din piscoturi de sampanie cu portocale

Tort din piscoturi de sampanie cu portocale

Ingrediente:

  • o portocala;
  • 300 g piscoturi de sampanie;
  • 200 g unt;
  • 4 oua;
  • 200 g zahar;
  • o cescuta de lapte;

 

Mod de preparare:

Se freaca untul spuma, se adauga pe rand galbenusurile alternad cu cate o lingura de zhar si putina coaja de portocala.

Se stoarce portocala, se dilueaza cu putina apa sau lapte.

Se inmoie repede piscoturile  in acesc suc, se aranjeaza pe un platou de tort alternand cu stratur de crema.Se garniseste cu coji de portocale zaharate.

Se tine la rece cateva ore.

Va recomandam si urmatoarele retete

Comentarii: Tort din piscoturi de sampanie cu portocale

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player