Tort “Jana” - RETETE CULINARE

Retete culinare » Desert, Torturi » Tort “Jana”

Tort “Jana”

Ingrediente Blat:

  • 8 ouă;
  • 8 linguri de zahăr pudră;
  • 60 g faină;
  • 40 g  cacao;

Ingrediente Cremă:

  • 2 ouă;
  • o ceşcuţă cu lapte;
  • 4 linguri de zahăr pudră;
  • 60 g cacao;
  • o linguriţă de nescafe; 
  • 400 g unt;

Mod de preparare:

Se freacă ouăle cu zahărul, se adaugă laptele, se pun la foc mic până se îngroaşă, apoi se amestecă şi cacaua cu nescafe-ul în compoziţie, se mai dă un clocot, se da la răcorit.

Când a devenit călduţă, se freacă cu untul după gust. Se umple cu cremă, se îmbrăca şi se ornează cu cremă şi cu vişine din dulceaţă sau cu coaja de portocală fiartă în sirop.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Tort de cacao Ingrediente: pentru blat: 8 oua; 8 linguri de zahar pudra; 60g faina; 10g cacao pentru […]
  • Tort Bezea Ingrediente Tort: un pahar cu unt; un pahar cu faină; un pahar cu nuci râşnite; Ingrediente […]
  • Dobos Tort II Ingrediente Blat: 5 gălbenuşuri; 125 g zahăr; 5 linguri de faină; 5 albuşuri spumă; Ingrediente […]
  • Tort de lamaie Ingrediente: 4 ouă; 400 g zahăr pudră; 8 linguri de apă; 200 g faină; 200 ml faină; 150 g […]
  • Tort “Marta” cu crema de cacao Ingrediente: un pachet de foi "Marta"; Ingrediente crema: 4 linguri de lapte praf; 4 […]

Comentarii: Tort “Jana”

Copyright © 2010 - 2016 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Posts · Comments
Get Adobe Flash player