Tort “Magda” - RETETE CULINARE

Retete culinare » Desert » Tort “Magda”

Tort “Magda”

Ingrediente:

  • un pachet de foi "Casnica";

Ingrediente Crema:

  • un pahar smantana;
  • un pahar cu zahar;
  • un pahar cu nuci;
  • un baton de vanilie;

Mod de preparare:

Se stropesc cele 5 foi cu sirop din apa si zahar si se umplu cu urmatoarea crema: se amesteca smantana cu zaharul, cu nucile macinate si batonul de vanilie taiat foarte marunt. Smantana trebuie tinuta la rece inainte de a incepe prepararea cremei.

De asemenea, dupa preparare , tortul trebuie pus imediat la rece.

Se orneaza  cu dulceata sau matase de zahar ars.

Va recomandam si urmatoarele retete

Comentarii: Tort “Magda”

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player