Tort “Marta” cu crema de cacao - RETETE CULINARE

Retete culinare » Desert, Torturi » Tort “Marta” cu crema de cacao

Tort “Marta” cu crema de cacao

Ingrediente:

  • un pachet de foi "Marta";

Ingrediente crema:

  • 4 linguri de lapte praf;
  • 4 linguri de zahar pudra;
  • 4 linguri de cacao;
  • o lingura de amidon dizolvat in putina apa;
  • zahar vanilat;

 

Mod de preparare:

Se amesteca laptele praf, zaharul, cacaua, amidonul si zaharul vanilat cu un pahar si jumatate de apa turnata cate putin. Se dau la foc potrivit si se amesteca pana se obtine o pasta groasa, aproape tare. Se da la rece.

Se ung foile cu putin timp inainte de a fi servite si se aseaza una peste alta. Se taie in ronduri sau dreptunghi.

Fiecare bucata se orneaza cu boabe din dulceata.

Va recomandam si urmatoarele retete

Comentarii: Tort “Marta” cu crema de cacao

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player