Tort rapid - RETETE CULINARE

Retete culinare » Desert, Torturi » Tort rapid

Tort rapid

Ingrediente:

  • 500 g piscoturi de sampanie;
  • 500 g frisca;
  • 1 ceasca apa;
  • zahar dupa gust;
  • 1 lingurita de nes;
  • 100 de grame nuci;

Mod de preparare:

Se pune zaharul cu apa si cu lingurita de nes sa fiarba.

Cand este rece, se inmoaie repede piscoturile si se aseaza pe un platou, unul langa altul.

Se pune un rand de frisca peste ele, apoi iar,  piscoturile insiropate, apoi iar frisca.

Deasupra se pune frisca si se presara nuci care au fost trcute prin zahar ars si apoi pisate.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Tort de ciocolata Ingrediente: Blatul:   10 ouă; 10 linguri de zahăr tos; 3 linguri de cacao; 7 linguri […]
  • Tort Zacher Ingrediente 8 oua 250g unt 200g zahar 125g faina 3 batoane de ciocolata coaja de […]
  • Tort cu Mere Ingrediente Blat: 120 g zahar pudra; 240 g untl 360 g faina; 2 oua; 2 kg mere; 50 h […]
  • Tort de ciocolata II Ingrediente Blat: 6 oua; 125 g zahar; 125 g faina; o lingura de cacao; Ingrediente […]
  • Tort Glace Ingrediente Blat: 2 oua; 2 linguri de apa; 100 g zahar; un pacheţel de zahăr vanilat; 80 g […]

Comentarii: Tort rapid

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player