Tort Zacher - RETETE CULINARE

Retete culinare » Desert, Torturi » Tort Zacher

Tort Zacher

Ingrediente

  • 8 oua
  • 250g unt
  • 200g zahar
  • 125g faina
  • 3 batoane de ciocolata
  • coaja de lamaie
  • marmelada

Mod de preparare

Se freaca untul spuma. Se adauga pe rand galbenusurile, zaharul, faine cernuta si ciocolata muiata pe marginea misinii, cu o lingura de apa. La urma se punte putina coaja rasa de lamaie si albusurile batute spuma.Din aceasta compozitie se coc 2 foi de marime egala in tavi bine unse cu unt. Se pune intre foi marmelada.Se glaseaza cu ciocolata, iar deasupra se pun fructe zaharisite.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Tort de ciocolata cu migdale Ingrediente 100g migdale 100g zahar 75g ciocolata 125 g unt proaspat 4 oua [ad#ad-1] Mod […]
  • Tort cu Mere Ingrediente Blat: 120 g zahar pudra; 240 g untl 360 g faina; 2 oua; 2 kg mere; 50 h […]
  • Tort “Nora” cu cacao Ingrediente: un blat de tort; 200 g unt; o ceaşcă cu sirop de fructe; o lingură de […]
  • Tort de cacao II Ingrediente Blat:   un ou; 50 g unt; un pahar cu lapte; un pahar cu zahar; praf de […]
  • Tort cu crema de vanilie Ingrediente: un pachet de foi de tort. Ingrediente crema: 1/2 l lapte; 140 g zahar ; 4 […]

Comentarii: Tort Zacher

Copyright © 2010 - 2021 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player