Torturi cu piscoturi din sampanie cu crema de banane - RETETE CULINARE

Retete culinare » Desert, Torturi » Torturi cu piscoturi din sampanie cu crema de banane

Torturi cu piscoturi din sampanie cu crema de banane

Ingrediente:

  • 300 g piscoturi de sampanie;
  • 150 g laptel
  • 10-12 banane;
  • rom sau coniac;
  • 300 g frisca;

Mod de preparare:

Se striveste miezul bananelor cat mai mult posibil, se amesteca cu 100 g frisca. O jumatate din cantiatatea de piscoturi  se aseaza pe un platou dreptunghiular. Se stropeste cu lapte si rom sau coniac.Peste ele se pune crema de banane.

Deasupra se aseaza restul de piscoturi care,dupa ce se stropesc de asemenea cu lapte si rom, se acopera cu frisca.

Ca ornament se pot folosi visine din dulceata sau  ciocolata rasa, raspindita pe toata suprafata tortului.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Tort de cacao Ingrediente: 6 oua 150g zahar 75g faina 50g cacao [ad#ad-1] Mod de preparare: Se ba intr-un […]
  • Tort de biscuiti cu cacao II Ingrediente: 100 g  biscuiti cu cacao; 500-600 g frisca; dulceata de visine; 50 grame de […]
  • Tort rapid Ingrediente: 500 g piscoturi de sampanie; 500 g frisca; 1 ceasca apa; zahar dupa gust; 1 […]
  • Tort de Ciocolata fara unt Ingrediente: 400 g biscuiti cu cacao; 150 g cacao; 80 g zahar pudra; 4 oua; 1/4 kg […]
  • Tort de Nuca Ingrediente: 0,250 kg miez de nuca; 4 oua; Un praf vanilie; 0,250 kg zahar (indulcitor); O […]

Comentarii: Torturi cu piscoturi din sampanie cu crema de banane

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player