Trufe cu cafea - RETETE CULINARE

Retete culinare » Alte prajituri, Desert » Trufe cu cafea

Trufe cu cafea

Ingrediente:

  • 1 gălbenuş de ou;
  • 250 g zahăr pudră;
  • 250 g unt;
  • 1 linguriţă cu esenţă de cafea (sau nescafe).

Mod de preparare:

Se freacă gălbenuşul de ou cu zahărul pană devin o cremă, la care se adaugă esenţa de cafea rece şi bine strecurată.

Separat se freacă untul pînă devine spumă şi treptat se amestecă cu crema de cafea.

Cand compoziţia a devenit uniformă, se ia cu linguriţa şi se formează bulgăraşi mici, care se tăvălesc în cacao.

Se aşază pe o farfurie presărată cu cacao sau în foiţe de bomboane.
 

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Trufe Ingrediente: 100 g cacao; 1/2 ceaşcă cu cafea foarte concentrată; 5 linguri cu unt; 50 g migdale […]
  • Trufe II Ingrediente: 100 g cacao; 200 g zahăr; puţină apă; 200 g unt; 1/4 kg nuci date prin […]
  • Trufe cu alune Ingrediente: 100 g unt; 150 g zahăr pudră; 3 gălbenuşuri; 2 linguri cu nescafe; 50 g alune; 50 […]
  • Trufe III   Ingrediente: 100 g cacao cu lapte;  un gălbenuş de ou; o lingură de unt; o lingură de […]
  • Serbet de ciocolata   Ingrediente: 1,250 kg zahăr; 4 pahare apa; 3 batoane ciocolată; 50 g […]

Comentarii: Trufe cu cafea

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player