Trufe III - RETETE CULINARE

Retete culinare » Alte prajituri, Desert » Trufe III

Trufe III

 

Ingrediente:

  • 100 g cacao cu lapte;
  •  un gălbenuş de ou;
  • o lingură de unt;
  • o lingură de lapte praf;
  • o lingură de apă;
  • o linguriţă de cafea solubilă;
  • puţină cacao;

 

Mod de preparare:

Se topeşte pe foc mic cacaua cu untul şi laptele cu apă. Se freacă bine până se obţine o pastă netedă. Se ia de pe foc şi se adaugă gălbenuşul şi cafeaua, amestecând cu putere.

Când pasta este puţin răcorita, se formează mici bulgari care se tăvălesc prin cacao.

Aceste trufe, înainte de a fi servite, se păstrează la frigider.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Trufe II Ingrediente: 100 g cacao; 200 g zahăr; puţină apă; 200 g unt; 1/4 kg nuci date prin […]
  • Caramele cu Cafea III   Ingrediente: un pahar cu frişcă; un pahar cu zahăr; un pahar de cafea; 40 g unt; 100 g […]
  • Trufe cu cafea Ingrediente: 1 gălbenuş de ou; 250 g zahăr pudră; 250 g unt; 1 linguriţă cu esenţă de cafea (sau […]
  • Crema cu inghetata Ingrediente: 150 g cacao; 120 g unt; 75  g zahăr; 3 ouă; 3 linguri de […]
  • Piure de Castane Ingrediente: 40 de castane; 300 g zahăr; [ad#ad-1] Mod de preparare: Se crestează coajă la […]

Comentarii: Trufe III

Copyright © 2010 - 2016 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Posts · Comments
Get Adobe Flash player