Turnatei - RETETE CULINARE

Retete culinare » Aperitive, Aperitive si preparate » Turnatei

Turnatei

Ingrediente:

  • 2 ouă;
  • 60-100 g făină;
  • sare;

Mod de preparare:

Se amestecă făina şi ouăle cu puţină apă sau smântână. Compoziţia trebuie să aibă consistenţa unui aluat moale. Se face un cornet de hârtie, se umple cu compoziţia obţinută şi se strânge cu mâna apăsându-se de sus în jos, deasupra vasului cu supă care fierbe. Orificiul cornetului trebuie să fie cam de mărimea unui bob de piper. Se plimbă cornetul roată peste supă până când s-a turnat toată compoziţia.

Se fierbe 6-10 minute.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Friganele de cartofi Ingrediete: 100g cartofi 1 ou 1|2 ceasca de faina 1\2 ceasca de lapte sare piper verdeata […]
  • Cornulete cu sunca Ingrediente: 250 g unt sau margarina; 500 g faina; 1 ou; drojdie de marimea unei […]
  • Clatite cu varza Ingrediente: 400g varza 2o oua 1 ceasca de faina 1 sau  1|2 ceasca de lapte 1 lingura de […]
  • Cornuri umplute cu branza Ingrediente: 5 cornuri; 200 g margarina; 250 g cascaval sau telemea. [ad#ad-1] Mod de […]
  • Ardei Umpluti Ingrediente: - 10- 14 ardei, functie de marime - 500 g carne de porc macinata - 500 g carne de vita […]

Comentarii: Turnatei

Copyright © 2010 - 2016 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Posts · Comments
Get Adobe Flash player