Turta dulce II - RETETE CULINARE

Retete culinare » Desert » Turta dulce II

Turta dulce II

Ingrediente :

  • 375 g faina;
  • 100 g zahar;
  • 250 g miere de albine;
  • 3 oua;
  • 100 ml ulei;
  • putin bicarbonat;
  • 150 g nuci;
  • 100 g rahat;
  • 50 ml rom;
  • putina scortisoare;
  • 3 cuisoare;
  • coaja de lamaie;

Mod de preparare:

Se incalzeste mierea, se lasa sa se raceasca putin ca sa nu taie ouale. Se freaca pe baie de apa galbenusurile cu 2/3 din zahar. Dupa ce acesta s-a dizolvat, se adauga mierea, uleiul, bicarbonatul, mirodeniile si albusurile batute spuma cu restul de zahar.La urma, se pun faina si nucile taiate in lung. Se amesteca totul bine si se toarna in forma tapetata cu hartie unsa.

Deasupra se aseaza rahatul tavalit in putina faina. Se preseaza cu lingura pentru a-l introduce in compozitie. Se coace la foc foarte slab.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Turta dulce III Ingredinte: un pahar cu miere de albine; un pahar cu zahar pudra; 4 oua; 4 pahare cu faina; o […]
  • Turta Dulce IV Ingrediente: 3 oua; 100 g zahar; 300 g faina; un pahar cu miere; putin bicarbonat; o lingura […]
  • Turta dulce cu Crema Ingrediente Crema: un ou frecat cu foarte putin zahar; 150 g zahar; 30 g unt; 2 linguri cu […]
  • Turta de praz Ingrediente: 6 fire frumoase de praz 1 lingura de unt 1 ou sare piper 150 g faina 1 […]
  • Turta Dulce Ingrediente: 350 g miere; 350 g făină; 3 ouă; 3 linguri zahăr; 1/2 linguriţă bicarbonat; un […]

Comentarii: Turta dulce II

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player