Uger pane - RETETE CULINARE

Retete culinare » Alte preparate, Preparate din carne » Uger pane

Uger pane

Ingrediente:

  • 500g uger
  • 2L apa
  • 1 ceapa
  • 1 frunza de dafin
  • 5 boabe de piper
  • sare
  • 1 lingura de faina
  • 2 oua
  • 2 linguri de pesmet
  • 2 linguri de untura

Mod de preparare:

Se fierbe ugerul pana se fragezeste in apa cu sare, o ceapa, frunza de dafin si piper. Dupa ce s-a racorit putin, se taie ugerul in felii foarte subtiri, care se bat in faina, apoi in ou si pesmet si se prajesc frumos in untura fierbinte. Se serveste cu cartofi, mazare, fasole, etc.

Pofta buna !

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Miel pane Ingrediente 1,500 kg carne de miel 2 oua 1 lingura de faina 2 lingur de pesmet 3 linguri de […]
  • Picioare de vitel pane Ingrediente: 3-4 picioare de vitel (1,500kg) 2 L apa 1 lingura de otet o foaie de dafin 1 […]
  • Friganele de mamaliga Ingrediente: 400g malai 1 1|4 l lapte indoit cu apa 3 linguri de branza 25 g unt […]
  • Musaca de ficat cu conopida Ingrediente: 3 conopide; 500 g ficat; 2 linguri […]
  • Pilaf din carne de porc Ingrediente: 600 g carne de porc; 1 lingura untura; 1 ceapa; sare; piper; 1 lingura bulion de […]

Comentarii: Uger pane

Copyright © 2010 - 2021 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player