Urs de mamaliga - RETETE CULINARE

Retete culinare » Aperitive, Aperitive si preparate » Urs de mamaliga

Urs de mamaliga

Ingrediente:

  • faina pentru mamaliga;
  • branza de burduf

Mod de preparare:

Facem o mamaliga destul de tare. Luam cu lingura din ea bucati de marimea unui mar mijlociu si umplem fiecare bucata cu o lingurita sau doua de branza de burduf.

Se fac rotunde in mana.

Se pun sa coaca in spuza fierbinte.

Sunt gata atunci cand par rumentite pe afara.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Gogosi de cartofi si aluat pripit Ingrediente 300g cartofi 1 lingura de unt 1 ou Pentru aluat 1/2 pahar de apa 50 g […]
  • Cornulete cu carnati Ingrediente: 400 g carnati(mai subtiri) 100 ml ulei 150 g faina 100 g branza de vaci 100 g unt […]
  • Chec aperitiv Ingrediente:  300 g cascaval ras;  300 g parizer;  4 oua fierte tari;  4 oua […]
  • Chiftelute Ingrediente: 350 g carne de porc; 250 g carne de vaca; 200 g cartofi; 100 g franzela; 1 lingura […]
  • Ouă jumătate tari  Ingrediente Se socotesc cate 2 oua pentru fiecare persoana.   [ad#ad-1] Mod de […]

Comentarii: Urs de mamaliga

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player