Ingrediente:
- 1,500 kg varza murata;
- 0,500 kg carne de porc;
- 0,250 kg carne de vaca;
- 0,100 kg slanina (daca aveti voie);
- 0,500 kg rosii;
- 2-3 cartofi;
- Piper;
- Cimbru;
- Boia de ardei;
- Sare;
- O cana de bulion de rosii
- toate condimentele se pun dupa gust!!!
Mod de preparare:
Se pune pe fundul unei cratite o foaie de varza, care se acopera cu slanina taiata felii. Peste ea se asterne un strat de varza tocata , unul de rosii, carneqa taiata in bucati potrivite, piperul boabe,sarea, cimbrul, boiaua, alt strat de varza, carne , slanina, rosii ,restul de sare, piper, cumbru, boia, iar peste ultimul strat se aseaza cartofii rondele peste care se toarna bulionul indoit cu putina apa.
Se da la cuptor pana se patrund cartofii de deasupra (aproximativ o ora)