Varza umpluta - RETETE CULINARE

Retete culinare » Alte preparate, Preparate din carne » Varza umpluta

Varza umpluta

Ingrediente:

  • o varza potrivit de mare;
  • 500 g carne;
  • un ou;
  • o ceapa;
  • untdelemn/ulei;
  • o ceasca de bulion;
  • o ceasca de bors;
  • 3 linguri de smantana;

Mod de preparare:

Se curata varza de foile vestede si se scoate cotorul fara sa se desprinda foile.

Se da carnea prin masina si apoi se pune cu untdelemn alaturi de o ceapa inmuiata in ulei.

Dupa aceasta, se prajeste putin carnea, se adauga oul, sarea si piperul si se umple varza punand compozitia intre foi.

Se strang bine foile si se aseaza varza intr-o cratita, dupa care se toarna peste ea bulion, bors si se lasa sa fiarba incetisor. Dupa ce este gata, se toarna peste varza smantana.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Varza umpluta Ingrediente: o varză dulce(circa 1,5 kg); o cană orez fiert; o cană ciuperci tocate; o ceapă […]
  • Varza a la Cluj Ingrediente: 800 g carne de porc; 150 g orez; 4 linguri untura; 2 kg varza acra; 1 ceasca mare […]
  • Varza cu taitei Ingrediente: 1 varza mica 300g taitei 2 linguri de unt 2 linguri de […]
  • Varza acra cu masline Ingrediente: 1 varza mare 3 linguri de ulei 150g masline 1 lingurita boaia de […]
  • Varza de Bruxelles de branza Ingrediente 1 kg varza 2 linguri de unt sare 3 linguri de branza [ad#ad-1] Mod de […]

Comentarii: Varza umpluta

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player