Vin cald Sicilian - RETETE CULINARE

Retete culinare » Bauturi » Vin cald Sicilian

Vin cald Sicilian

Ingrediente:

  • Coajă a 2 a portocale mari;
  • un litru de vin vechi;
  • 200 g zahăr;
  • scorţişoară;
  • felii de lămâie;

Mod de preparare:

Cojile de portocale se încălzesc bine în cuptor, se pun într-un vas şi se toarnă vinul, se adaugă zahărul şi o bucăţică de scorţişoară. Se păstrează o zi, se încălzeşte din nou şi se serveşte în pahare cu o felie de lămâie.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Punci Cald Ingrediente: 1/4 kg zahar vanilat; 1/2 l l apa; 400 ml ceai; 400 ml vin alb; 125 ml rom; zeama […]
  • Cafea-Grog Ingrediente: o ceasca de cafea; 1/2 ceasca de vin rosu; 3 cubulete de […]
  • Cafea “Exotic” Ingrediente: coaja unei lamai si a unei portocale; 4 bucati lungi de scortisoara; o lingura de […]
  • Limonada Ingrediente: Pentru 6 persoane: 150g zahar 2 lamaii mijlocii 6 pahare cu apa [ad#ad-1] Mod de […]
  • Sirop de Fructe Ingrediente: 5 kg de fructe; un pachet sare de lamaie;  10 g salicilat; 6 litri de […]

Comentarii: Vin cald Sicilian

Copyright © 2010 - 2016 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Posts · Comments
Get Adobe Flash player