Vinete la cuptor - RETETE CULINARE

Retete culinare » Aperitive, Aperitive si preparate » Vinete la cuptor

Vinete la cuptor

Ingrediente:

  • 4 vinete;
  • un kg roşii;
  • 100 g caşcaval;
  • 200 g untură;
  • 50 g făină;
  • sare;

Mod de preparare:

Se taie vinetele în felii lungi, se opăresc în apă cu sare, se şterg, se dau prin făină şi se prăjesc pe rând. Când sunt gata, se aşează într-o tavă unsă şi presărată cu pesmet iar peste ele se aşează felii de roşii cărnoase şi fără coaja, se presară cu pesmet şi caşcaval ras, şi se dau la cuptor să se gratineze.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Vinete impanate Ingrediente: 2 vinete medii; 2 roşii mari; 4 căţei de usturoi; 2 crenguţe frunze de ţelină; 50 […]
  • Vinete Gratinate Ingrediente: 5 vinete; 300 g brânza; 50 caşcaval; 2 ouă; 100 g făină; 100 ml ulei; 50 […]
  • Vinete impanate Ingrediente: 5 vinete; 500 g ceapă; 300 g roşii; 4 ardei graşi; 2 legături verdeaţă; 100 g […]
  • Vinete pane Ingrediente: 800 g vinete; 100 g pesmet; 2 ouă; 60 g faină; 150 ml ulei; [ad#ad-1] Mod de […]
  • Tocana de vinete Ingrediente: 4-5 vinete; 300 g ceapă; 500 g roşii; 100 g ulei; o căpăţână […]

Comentarii: Vinete la cuptor

Copyright © 2010 - 2016 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Posts · Comments
Get Adobe Flash player