Vinete pane - RETETE CULINARE

Retete culinare » Aperitive si preparate, Mancaruri cu legume » Vinete pane

Vinete pane

Ingrediente:

  • 800 g vinete;
  • 100 g pesmet;
  • 2 ouă;
  • 60 g faină;
  • 150 ml ulei;

Mod de preparare:

Vinetele se taie felii în lung, se opăresc şi se şterg de apă după care se trec prin făină, ou bătut şi pesmet şi se prăjesc pe ambele părţi în ulei înfierbântat.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Vinete Gratinate Ingrediente: 5 vinete; 300 g brânza; 50 caşcaval; 2 ouă; 100 g făină; 100 ml ulei; 50 […]
  • Tocana de vinete Ingrediente: 4-5 vinete; 300 g ceapă; 500 g roşii; 100 g ulei; o căpăţână […]
  • Vinete impanate Ingrediente: 5 vinete; 500 g ceapă; 300 g roşii; 4 ardei graşi; 2 legături verdeaţă; 100 g […]
  • Vinete la cuptor Ingrediente: 4 vinete; un kg roşii; 100 g caşcaval; 200 g untură; 50 g […]
  • Vinete impanate Ingrediente: 2 vinete medii; 2 roşii mari; 4 căţei de usturoi; 2 crenguţe frunze de ţelină; 50 […]

Comentarii: Vinete pane

Copyright © 2010 - 2016 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Posts · Comments
Get Adobe Flash player