Ingrediente:
- 800 g peste (curatit de oase si trecut de doua ori prin masina de tocat);
- 200 g franzela;
- 2-3 oua;
- 100 g unt sau margarina;
- sare;
- piper.
Mod de preparare:
Untul se freaca spuma.
Se adauga pe rand galbenusurile de ou, pestele, miezul de franzela muiat in putin lapte, stors si sfaramat intre degete, sarea necesara, piper si albusurile batute spuma tare.
Compozitia se amesteca usor, se toarna intr-un vas rezistent la caldura, uns bine si presarat cu pesmet si se coace in cuptor la baia de aburi 30-40 de minute.
Se serveste calda, simplu. Rece si taiata in felii, asezata pe platou, se imbraca dupa gust cu sos tartar, maioneza, sos de sardele etc.
[…] This post was mentioned on Twitter by LaCratita. LaCratita said: Reteta culinara: Budinca de peste http://www.la-cratita.ro/budinca-de-peste-2/ […]