Retete culinare » Alte preparate, Preparate din carne » Cotlete de berbec fripte la tigaie
Cotlete de berbec fripte la tigaie
admin |
April 20, 2011 |
|
Ingrediente:
- 4 bucti cotlete curatite de piele si grasime;
- sare;
- 2 linguri untura.
Mod de preparare:
Carnea se bate cu ciocanul de carne.
Se sareaza, se presara piper si se frig pe ambele parti in untura incinsa.
Din cand in cand se stropesc cu putina apa fierbinte.
Va recomandam si urmatoarele retete
- Cotlete de berbec la tigaie Ingrediente:
6 cotlete
1 lingura de untura
sare
piper
[ad#ad-1]
Mod de preparare:
Se taie […]
- Cotlete de berbec la gratar Ingrediente:
6 cotlete
1 lingura de ulei
sare
piper
[ad#ad-1]
Mod de preparare:
Se taie […]
- Fleica la gratar Ingrediente: 600 g fleica; grasime; sare; piper. Mod de preparare: Fleicile se […]
- Ostropel de pui Ingrediente: 1 pui; 2 linguri untura sau ulei; 1 lingura faina; 6-8 catei de usturoi; […]
- Snitel de vitel natur Ingrediente: 4 felii de carne; untura sau ulei; piper; faina; sare. Mod de […]