Oua umplute cu ficat de pasare - RETETE CULINARE

Retete culinare » Aperitive, Aperitive si preparate » Oua umplute cu ficat de pasare

Oua umplute cu ficat de pasare

Ingrediente:

  • ouă;
  • ficat de pasăre;
  • ceapă;
  • unt;
  • sare;
  • piper;
  • coniac;
  • salată verde;

Mod de preparare:

Se fierb ouă tari, se taie de-a lungul în jumătăţi, se scoate gălbenuşul şi se umple cu următoarea compoziţie : se prăjesc ficaţi de pasăre în unt cu puţină ceapă până se îngălbeneşte ceapa. Se potriveşte de sare şi piper, se adaugă gălbenuşurile scoase din ouă şi se trece totul de 2-3 ori prin maşină de tocat cu sita deasă. Se amestecă bine şi se aromează cu puţin coniac.

 

Cu această pastă se umplu jumătăţile de ouă, se aranjează pe un platou şi se decorează în jur cu foi de salată verde.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Oua cu maioneza Ingrediente: ouă; maioneză; ridichi sau ardei gras; sare; salată verde; [ad#ad-1] Mod de […]
  • Oua la ceasca cu ciuperci Ingrediente: 10 oua; unt 80 g; ciuperci proaspete 200 g; ceapa 50 g; ulei 50 ml; piper 2 […]
  • Oua cu sunca in aspic Ingrediente: ouă; şuncă; aspic; [ad#ad-1] Mod de preparare: Se fierb ouăle cleioase şi se […]
  • Ochiuri Invelite Ingrediente: -350 g malai grisat -2 l apa -2 lingurite sare (rase) -100 g unt -200 g branza de […]
  • Ouă jumătate tari  Ingrediente Se socotesc cate 2 oua pentru fiecare persoana.   [ad#ad-1] Mod de […]

Comentarii: Oua umplute cu ficat de pasare

Copyright © 2010 - 2024 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player