Antricoate de vaca la gratar - RETETE CULINARE

Retete culinare » Gratare, Preparate din carne » Antricoate de vaca la gratar

Antricoate de vaca la gratar

Ingrediente:

  • 4 antricoate taiate in grosime potrivita;
  • 1 lingurita untura;
  • sare.

Mod de preparare:

Antricoatele de vaca pentru gratar sunt bune proaspete dar pastrate 1-2 zile dupa taiere la frigider pentru a deveni mai fragede la fript.

Se bat usor cu ciocanul de carne. Se sareaza si se pun pe gratarul bine incins. Feliile de carne se intorc pe cealalta parte numai atunci cand carnea are o culoare roz deschis, iar operatia se face cu ajutorul unei lame de cutit (pentru a nu se pierde din suc).

Cand, dupa 10-15 minute, deasupra antricoatelor fripte se ivesc cateva picaturi de zeama roscata sunt gata.

Se pun pe fund de lemn curat. Se servesc cu cartofi prajiti si salate.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Ciuperci la gratar Ingrediente Ciuperci dupa nevoi [ad#ad-1] Mod de preparare Spalam ciupercile si rupem cotoarele.Nu […]
  • Carnati afumati si uscati Ingrediente: un kg carne de porc; un kg carne de vită; 500 g slănina; 25-30 g sare; un g […]
  • Cotlete de berbec la gratar Ingrediente: 6 cotlete 1 lingura de ulei sare piper [ad#ad-1] Mod de preparare: Se taie […]
  • Slanina cruda sarata Ingrediente: slănină crudă; sare; Mod de preparare: Se ia slănina crudă proaspăta cât mai […]
  • Pui la frigare Ingrediente: 3 pui mici 1 lingura de unt sare Mod de preparare: Puii curatati si sarati sunt […]

Comentarii: Antricoate de vaca la gratar

Copyright © 2010 - 2024 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player